OTAC TARINOG DETETA OBJAVIO UZNEMIRUJUĆU FOTOGRAFIJU! Masnica na oku, svi misle ga je Simova TUKLA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Jul.2023, 17:26

OTAC TARINOG DETETA OBJAVIO UZNEMIRUJUĆU FOTOGRAFIJU! Masnica na oku, svi misle ga je Simova TUKLA!

Evo šta je pozadina priče!

Bivša učesnica Zadruge, sada voditeljka na porodiljskom bolovanju televizije "Hype", Tara Simov, porodila se pre manje od mesec dana, ali je dospela ponovo u medije nakon što su krenule spekulacije da je navodno prekinula ljubavni odnos sa ocem svog deteta, Nikolaja, Danilom Raičevićem.

Danilo se, navodno, previše zaneo momačkim životom i zaboravio na to da je otac. Na svom Instagram profilu objavio je uznemirujuću fotografiju, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na kojoj se vidi kako ima masnicu ispod oka.

Mnogobrojni fanovi Tare Simov momentalno su počeli da pišu komentare i poruke da se potukao sa Tarom, a on je odlučio da odmah odgovori i otkrio o čemu se radi.

 On je otkrio je da je u pitanju povreda, ali da mu je nije nanela bivša zadrugarka, već da je to posledica jakog treninga.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.