OTAC ISIDORE BJELICE OTKRIO: Određeno vreme komemoracije i sahrane preminule spisateljice

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Avg.2020, 21:52

OTAC ISIDORE BJELICE OTKRIO: Određeno vreme komemoracije i sahrane preminule spisateljice

Poslednji ispraćaj.

Spisateljica Isidora Bjelica preminula je sinoć u 52. godini, nakon dugogodišnje borbe sa teškom bolesti. Od nje su se oprostile brojne poznate ličnosti.

A post shared by Isidora Bjelica (@isidorabjelicapajkic) on Jan 9, 2020 at 10:07am PST

Dimitrije Bjelica, otac čuvene Isidore Bjelice koja je preminula u sredu, za domaće medije objasnio kada će biti održana komemoracija, a kada sahrana.

- Komemoracija Isidori biće održana u subotu, 8. avgusta u 12 sati u maloj sali Centru "Sava", dok će sahrana biti u 16 sati u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju - izjavio je domaće medije Dimitrije Bjelica.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Poznat datum sahrane Isidore Bjelice, počivaće u ALEJI ZASLUŽNIH GRAĐANA

Izvor: Blic, 06.Avg.2020

Književnica Isidora Bjelica preminula je juče u 52. godini, a kako je njen naslednik Lav Pajkić otkrio, sahraniće je u Aleji zaslužnih građana.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.