OSVETA ZA TOMOVIĆA? Edo oprostio Dragani Vladimira, ali NIJE ZABORAVIO - OVAKO će joj vratiti? (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Feb.2020, 21:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OSVETA ZA TOMOVIĆA? Edo oprostio Dragani Vladimira, ali NIJE ZABORAVIO - OVAKO će joj vratiti? (VIDEO)

Čeka prvu priliku?

Tokom suđenja između zadrugarki Dragane Mitar i Marije Kulić došlo je do opšteg haosa. Naime, zadrugari su počeli međusobno da se prepiru pa je došlo do sukoba na više frontova. Kada su se strasti u Beloj kući smirile, svoje viđenje o celoj situaciji dali su i Jovana Tomić Matora, Bora Santana kao i Bane Čolak.

- Ako nekada Edo bude želeo da se odvoji od Dragane, prvo će joj to prebaciti. Dragana će uvek imati taj crv sumnje, baš zbog >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << toga što se to desilo javno. Kad mu nađe neke poruke ili ga uhvati sa nekom drugom, reći će joj "To ti je za Vladimira Tomovića" - rekao je Bora.

- Smatram da ako je Edo prešao, u svojoj glavi nije to oprostio. Dragana inače jeste ravnodušna i Edo. Ali, da, ima pravo, ne samo Marija, nego svi, da li to radili sa namerom ili bez namere, imamo pravo da joj prebacimo. Nemoguće da to što je Edo dao šansu Dragani - nijedan čovek ne može da se pomiri sa tim - rekla je Matora.

- Oni u ovoj priči nisu normalni. Niti će on njoj oprositi, nijedan muškarac na svetu ne bi. Niti će njemu Dragana opraštati. Glume da su srećni. To se vidi! - nije izdržala pa je dodala Zorica.

- U ovoj situaciji Dragane i Eda, ovo što Marija govori za Tomovića , to se ovde desilo i to je istina. Naravno da Dragana ima pravo da joj odbrusi kao i Edo, to je sasvim normalno. Ali Marija tu ništa ne laže. On je oprostio ali nije zaboravio - rekao je kratko Bane Čolak.

Kako je sve izgledalo možete da pogledate u video prilogu u nastavku teksta.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.