OŠURIO PO MITROVIĆU: Mirković se predomislio - Zadruga 7 ipak dobija konkurentski format na Hypu?

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Jul.2023, 21:23

OŠURIO PO MITROVIĆU: Mirković se predomislio - "Zadruga 7" ipak dobija konkurentski format na "Hypu"?

Sudar titana?

Vlasnik televizije "Hype", Saša Mirković oglasio se juče na društvenoj mreži Instagram sa saopštenjem da se ipak neće emitovati nikakav rijaliti format na ovoj televiziji.

Međutim, nakon brojnih reakcije zbunjenih gledalaca TV formata "Zadruga" o promenjenom nagradnom fondu (detaljnije OVDE), Mirković se predomislio i isprozivao vlasnika "ružičaste televizije", Željka Mitrovića.

- Siguran sam damo da nikada ne >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << bih menjao nagradni fond, kad god budem radio neku rijaliti priču. Sad smo fokusirani na program za mlade i serijski program, ali ko zna ako vreme i obaveze dozvole - istakao je vlasnik "Hypa", pa dodaje:

- Drugačije se razmišlja kada temperature budu malo spale i kada se dodirne kopno.

Podsetimo, Milica Mitrović sve je pozvala da se prijave za novu sezonu "Zadruge - ELITA".

- Prijavite se za učešće i krenite za trku za 100.000 evra. Budite deo projekta o kom će pričati ceo region - podelila je Milica Mitrović sa jasnim uputstvima na koji način se neko može prijaviti na kasting za rijaliti.

Međutim, ovu objavu su mnogi pogrešno protumačili i shvatili da je nagradni fond sa 250.000 evra smanjen na 100.000 evra.

Nema mesta panici, nagradni fond je i dalje 250.000 evra, nego je u ovoj objavi samo istaknuto koliko će pobednik rijalitija osvojiti.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.