OŠURILA PO SVIMA: Anđela pokopala produkciju Zadruge, nema koga nije uništila - optužila ih je sada i za ovo?!

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Jul.2023, 22:45

OŠURILA PO SVIMA: Anđela pokopala produkciju Zadruge, nema koga nije uništila - optužila ih je sada i za ovo?!

Uživo se obratila i stala na put različitim glasinama!

Anđela Đuričić, našla se na meti kritika i osuda zbog svega što se izdešavalo sa bivšim zadrugarima Franom Pujasom, Zvezdanom Slavnićem ali i svih drugih postupaka koji su joj zamereni od strane gledalaca, od kako pojedini kažu bahatog ponašanja, pa sve do napada na Pink televiziju i produkciju rijaliti formata "Zadruga".

Kako bi stala na put raznim glasinama, odlučila je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da se u lajvu preko TikToka obrati naciji i iznese svoju verziju istine, i priči da kontekst koji će nam pomoći da sagledamo sliku iz svih uglova. Barem verujemo da joj je to bio cilj.

Svakako je najaktuelnija tema ona koja se tiče tužbi koje su podnete protiv televizije Pink i namere Đuričićeve da svoju verziju istine iznese do kraja.

- Što se tiče tužbi, ja na njima radim već mesecima i to nije stvar od juče. Nema šta tu da se priča, advokati se time bave. Bićete obavešteni o svemu. Dosta stvari su od mene skrivali u "Zadruzi" a da Jutjub kanal "Zadruga official" nije prikazao... Svašta sam saznala, a sve ću vas obavestiti kada dođe vreme za to - rekla je Anđela u svom TikTok lajv obraćanju i izazvala buru reakcija.

Anđela je ponovo aludirala na to da su čelni ljudi Pinka nju namenski diskreditovali i uticali na to da se o njoj plasira loša slika. No, ne treba zaboraviti da je Pink televizija i produkcija rijalitija "Zadruga", ta koja joj je dala šansu da uđe u svet slavnih, nebrojeno mnogo puta tolerisala kršenje pravila i isto toliko joj izlazila u susret iako je imala dosta grešaka u koracima.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.