OSUĐUJEM SVAKU VRSTU NASILJA, ŽAO MI JE... Saopštenje Bube Korelija nakon TUČE na nastupu u Nišu (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Avg.2021, 15:37

"OSUĐUJEM SVAKU VRSTU NASILJA, ŽAO MI JE..." Saopštenje Bube Korelija nakon TUČE na nastupu u Nišu (FOTO)

"Nismo bili na bini..."

Bosanski reperi, koji su idoli mnogih klinaca, Jala Brat i Buba Koreli, ponovo su u centru skandala, ovog puta zbog incidenta koji se dogodio na njihovom nastupu u Nišu.

Naime, društvenim mrežama kruži snimak na kom se vidi kako dva momka iz Jaline i Bubine ekipe bacaju dečka sa bine u publiku (pogledajte OVDE).

Sada se pojavio snimak iz drugog ugla, koji je objavila stranica "Niš noću". Oni ističu da reč nije o momcima >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << iz obezbeđenja Jale i Bube, već o njihovom menadžeru i Bubinom rođaku.

Buba se oglasio nakon incidenta putem Instagram profila, gde je poručio.

- Dragi moji, želim da se na kratko osvrnem na nastup u Nišu. Ni moj kolega, ni ja nismo bili prisutni na bini, što je javno potvrdio organizator i kao što se vidi na snimku. Bili smo u bekstejdžu i čekali svoj red. Jako mi je žao zbog nastale situacije i apsolutno osuđujem svaku vrstu nasilja. Voli vas brat - napisao je reper.

A post shared by НишНоћу.цом (@nishnocu_official)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.