Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Apr.2023, 15:31

OŠTRA KAZNA ZA MAJU I ZVEZDANA! Veliki šef poslao HITNO pismo - saznali zvaničnu reč produkcije!

Ovo im se neće tolerisati!

Da se pravila Velikog šefa moraju poštovati, to je sada svima jasno. Međutim postoje i oni zaruigari koji to da li namerno, da li slučajno ne poštuju.

Kršenje osnovnih pravila života u "Zadruzi" produkcija ne toleriše, te stoga danas su izrečene nove kazne na ime Maje Marinković, Aleksandre Nikolić, Zvezdana Slavnića i Filipa Cara.

Budući da je spavanje van dozvoljenog vremena strogo kažnjivo, ali i da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ne prisustvuju dodeli budžeta ovonedeljnog vođe DJ Tamaris, Maja, Aleks, Zvezdan i Car su odlukom šefa kažnjeni oduzimanjem nedeljnog honorara!

Sa koliko li će honorara svi pomenuti zadrugari izaći, ukoliko natsave ovim tempom, ostaje nam da vidimo.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.