OSTAVLJENA ŽENA, GUBITNICA! Anu Ćurčić optužili za niske udarce - sve je samo njena gluma, Anđela žrtva?!

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Apr.2023, 22:48

"OSTAVLJENA ŽENA, GUBITNICA!" Anu Ćurčić optužili za niske udarce - sve je samo njena gluma, Anđela žrtva?!

Pretrpela je oštre kritike na svoj račun!

Gostujući u jednoj emisiji Zoran Moka Slavnić i njegova nova devojka Tamara, osvrnuli su se na učešće Zvezdana Slavnića i njegovu trenutno najaktuelniju ljubavnu priču na Balkanu, tačnije ljubavni trougao koji pored njega čine Ana Ćurčić i Anđela Đuričić.

Svašta su imali da prokomentarišu, a naročito postupke Ane Ćurčić i način na koji se ona nosi sa čitavom ovom situacijom.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
- Svi ti njeni postupci su postupci žene koja je ostavljena i koja je gubitnik. Ona hoće tim niskim udarcima da plasira tu svoju osvetoljubivost, na jedan vrlo ružan način. Ponavljam, šta joj je devojka kriva? Evo primera radi, pojavi se druga žena kod Zorana, šta ja imam s tom ženom? Kakve veze imam s njom? Ja imam s njim da sednem i kažem: "Šta to nije pilo vodu u našem odnosu? Trebao si da sedneš da mi kažeš, da nađemo rešenje ili da se razilazimo", ja nemam šta da pričam pobogu sa tom ženom - rekla je Tamara.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.