OSTAVLJA MARKA?! Luna objavila fotku sa OVIM muškarcem! Voli me jako jer je ja NEĆU IZNEVERITI! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Jul.2019, 21:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OSTAVLJA MARKA?! Luna objavila fotku sa OVIM muškarcem! "Voli me jako jer je ja NEĆU IZNEVERITI!" (FOTO)

Emotivna poruka.

Završila se druga sezona rijaliti programa "Zadruga", a bivši učesnici su i dalje u žiži interesovanja. Verni fanovi svakodnevno prate dešavanja na društvenim mrežama kako bi saznali šta se događa u životima rijaliti zvezda.

Luna Đogani je obeležila prethodnu sezonu i narod je nagradio time što je baš nju izabrao za pobednicu Zadruge. Danas je Luna gostovala u jednoj emisiji, a kao gost se pojavio pre nje pznati jutjuber Baka Prase. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

Njih dvoje su rešili da zabeleže ovaj trenutak te su okačili zajedničku fotografiju na svojim Instagram profilima, a Baka Prase je napisao u opisu fotografije sledeće:

Style by : @lagatafashiion 💕

A post shared by Luna Djo (@luna_djogani) on Jul 28, 2019 at 7:53am PDT

- Voli me jako jer je ja neću izneveriti - napisao je uz emotikon srca.

Da li ova objava znači da se među njima rodilo nešto više od prijateljstva ili je ipak samo drugarska ljubav u pitanju, ostaje da vidimo. Takođe, videćemo kako će Marko reagovati na ovu objavu i da li će ovo uzdrmati njihov odnos i dovesti do raskida.

Pogledajte o kojoj fotografiji je reč:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.