OSTAVIO MLADU SUPRUGU PRED ULAZAK U ELITU! Kralj drame ne planira da se skrasi, napustio je OVOM PORUKOM

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Avg.2023, 07:30

OSTAVIO MLADU SUPRUGU PRED ULAZAK U "ELITU"! Kralj drame ne planira da se skrasi, napustio je OVOM PORUKOM

Ovo mu nije prvi put da je ostavlja zbog kamera!

Dok su pripreme za početak novog, do sada neviđenog projekta televizije Pink - Zadruga 7 ''Elita'' u punom jeku, došao je trenutak kada se otkrivaju imena učesnika koji će okupirati pažnju gledalaca u narednom periodu. Ovoga puta, "Pink" je rešio da prevaziđe sve do sada postignuto, i za novu TV sezonu priprema šou koja će, produkcijski i vizuelno zaseniti sve slične TV formate svetskih TV stanica.

Pored već >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << poznatih imena o kojima smo pisali, a koji su potvrdili učešće: Milene Kačavende, Marka Đedović i Mensura Ajdarpašića, u ''Elitu'' će ući i Slobodan Josipović i Aleksandar Požgaj, a Sofija Una Manić je, po svemu sudeći - u pregovorima.

Aleksandar je svojom pojavom izazvao pravu pometnju, o čemu smo već pisali, a svojom novom objavom na mrežama izazvao je pravu pometnju.

- Volim te Ivana, ja ću se vratiti - napisao je on svojoj supruzi uz zajedničku fotografiju.

A post shared by Aleksandar Požgaj (@drug_crveni_na_lokalu)

- "Kralj drame se vraća", "Srecno", "Nećes valjda u rijaliti" - glasili su samo neki od komentara.

Političar Aleksandar Požgaj bio je učesnik nekoliko sezona rijaliti šou programa "Parovi". Njegovo poslednje učešće u pomenutom rijalitiju je privuklo veliku pažnju i to sve zbog odnosa sa kontroverznom učesnicom Milijanom Bogadanović, koja je tada ušla u ovaj šou program sa svojim 53 godine starijim izabranikom Milojkom Božićem. 

A post shared by Pozgaj Ivana (@ivancica6689)

Ipak, po svemu sudeći Požgaj sa vratio svojoj ženi Ivani i po njegovim objavama na Instagramu može se zaključiti da je njihova ljubav uprkost svemu pobedila i da on oseća neizmernu zahvalnost prema svojoj supruzi što je ostala uz njega.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

SKANDAL MAJSTORI ULAZE U ELITU: "Produkcija zna da će im gledanost biti još veća ukoliko spoje njih" Procurilo sve?

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Avg.2023

Očekuju se svađe i optužbe!..Već danima je glavna tema nova sezona "Zadruge 7", koja je najavljena kao "Elita", a iako će se među takmičarima naći imena poznatih pevača i bivših učesnika "Farme" i "Velikog brata", tako ćemo i gledati nove rijaliti zvezde, ali i stare...Kako prenosi domaći...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.