OSTAVIO JE ŽENU: Kasno je shavtio... Poruka koja menja sve iz korena - Iz spoljnog sveta stigla informacija

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Mar.2024, 19:19

OSTAVIO JE ŽENU: "Kasno je shavtio..." Poruka koja menja sve iz korena - Iz spoljnog sveta stigla informacija

Sve je lepo rečeno...

Bivša zadrugarka Ana Spasojević oglasila se putem svog profila na društvenoj mreži Instagram. Ona je sa svojim pratiocima podelila jako dirljivu poruku, a emotivne reči zabrinule su mnoge koji je vole i prate već godinama.

- Danas sam se setio žene koju sam ostavio pre dvadeset godina, iz svog nekog hira. Sada shvatam da je tzo bila jedina žena koja mi je priznala ljubav, i grlila me kao da sam joj poslednji muškarac u životu. Stigne svakog >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nečije nešto. Vrati ti život sve, samo gledaj - glasila je poruka koju je na svom Instagram profilu podelila Ana Spasojević, bivša učesnica, koja sada uživa u čarima spoljnog sveta.

Poznato je da je ova bivša zadrugarka jako emotivna i da je često u odnosima završavala slomljenog srca, jer joj ljubav nije bila uzvraćena na način na koji je ona to želela. Ana je nedavno imala jednu vezu, svog dečka je pokazala svojim pratiocima, ali je ta veza brzo doživela krah, o čemu je ona javno govorila i svima pokazivala koliko joj teško pada što više nije sa momkom u kojeg je zaljubljena.

- To je osoba koju i dalje volim, koja je deo mene, pre samo dva dana sam bila najsrećnija osoba na svetu, mi trenutno nismo zajedno, ali mene ne interesuje niko drugi, iako više nismo on i ja zajedno - priznala je tada kroz suze Ana Spasojević.

Međutim, od tog raskida je prošlo dosta vremena pa nije ni sigurno da li je Ana ove reči uputila tom momku ili je pronašla nekog novog sa kojim prolazi kroz sličnu situaciju.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Srbija Danas/Društvene mreže/Preneo: A.R.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.