OSTAVIO JE NA CEDILU? Rasta RAZOČARAO Anu! PREKINULI saradnju - ODBIJA da potpiše PAPIRE ZA RAZVOD

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Dec.2018, 14:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OSTAVIO JE NA CEDILU? Rasta RAZOČARAO Anu! PREKINULI saradnju - ODBIJA da potpiše PAPIRE ZA RAZVOD

Pevačica u problemu?

Iako smo očekivali da će razvod jednog od omiljenijih estradnih parova, pevačice Ane Nikolić i Strefana Đurić Raste proći bez ikakve pompe i skandala, kako mediji prenose, izgleda da je počeo njihov mali "rat". Osim što još uvek izbegava da potpiše papire za sporazumni razvod braka, Stefan Rasta je prekinuo i saradnju sa svojim menadžerom, Aninim bratom - Markom Nikolićem.

Era uleteo MOTOROM u pun restoran - gas do daske, totalni HAOS! >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Gospode! Iskeširao 300.000!

PROCURIO VIDEO! Kija priznaje: DA! Pomiriću se sa Slobom! Evo i kada... Izgovorila sa ZADOVOLJSTVOM

NAPUŠTA MIRAN PORODIČNI ŽIVOT! Tanja Savić, presekla, pa donela odluku koja će šokirati Srbiju!

Ana je najavljivala novi album, ali i tu je blokirana. Rasta je povukao pesme koje joj je uradio, a sada ne može ni da nađe saradnike jer su svi stali na njegovu stranu. Odbili su je Buba i Jala, Korona i Rimski… Osim što ne zna šta će sa svojim poslom, Ana je ostala šokirana kada je i njen brat Marko ostao bez angažmana sa Rastom. - objašnjava izvor blizak ovom paru i dodaje:

ERUPCIJA BESA! Snežana Dakić izazvala eksploziju brutalnom porukom - Sram te bilo, ĐUBRE JEDNO!

- Ana se striktno držala dogovora koji su postigli sa advokatom. Rasta je mogao da uzma ćerku kad god je hteo. Umesto da se sporazumno razvedu i ona dobije alimentaciju od 2.000 evra mesečno, sve još stoji jer Rasta nije potpisao papire iako je usmeno pristao na sve. - zaključio je on.

Iz advokatske kancelarije Borivoja Borovića potvrdili su im da Rasta već mesec dana nema vremena da dođe i potpiše papire za sporazumni razvod braka, što je ona odavno već uradila.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.