OSTAVILA VERENIKA, PA SNIMALA SILIKONE U MAŠINI OD 150.000 EVRA: Tamara Đurić zapalila mreže!

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Mar.2021, 19:35

OSTAVILA VERENIKA, PA SNIMALA SILIKONE U "MAŠINI" OD 150.000 EVRA: Tamara Đurić "zapalila" mreže!

Nikada bolje nije izgledala!

Nakon što je domaćim medijima potvrdila da je raskinula veridbu sa Nikolom, sa kojim je pre tri meseca dobila ćerku, Tamara Đurić nastavila je da čašćava svoje pratioce vrelim i golašavim kadrovima.

Naime, starleta je uživala u lepom i sunčanom danu, te je u uskoj i dekoltiranoj majičici pozirala i snimala se u svom "besnom" i skupocenom automobilu.

A post shared by Tamara Djuric (@tamarastar89)

Svima je poznato >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da je Tamara fan luksuznih vozila, a sada je pokazala "mercedesovu G klasu" čija se vrednost novih modela kreće i preko 150.000 evra.

Ipak, retko ko je zapazio enterijer njene "mašine", budući da je Đurićeva u nekoliko navrata uhvatila i svoje silikone i pokazala ih u krupnom kadru.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.