OSTAVILA SAM TE KAO G*VNO! Bane i Ivana u mučnoj raspravi do jutarnjih časova! Nisi vredna moje suze! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Jan.2020, 08:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OSTAVILA SAM TE KAO G*VNO! Bane i Ivana u mučnoj raspravi do jutarnjih časova! Nisi vredna moje suze! (VIDEO)

Bane i dalje pati zbog bolnog raskida.

Ivana Krunić i Bane Čolak su se sukobili tokom emisije "Pitanja novinara", a svoju raspravu su nastavili do ranih jutarnjih sati. Krunićeva nije želela da popusti i pomiri se sa Čolakom, a on joj je zbog toga nabacio osećaj krivice. On je njoj prebacivao što se ne bori da dobije poziv i čuje se sa porodicom da bi saznala da li je istina da su oni prošli kroz pakao i pili lekove zato što je ona stupila u vezu sa Banetom.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
- Da li ti možeš da budeš sa mnom prijatelj? Da nemamo ništa ostalo? - upitao je Bane Ivanu.

- Mučili bismo se kao skotovi, ali bismo znači šta radimo - odgovorila je ona.

- Nisi vredna više suze moje. Lakše mi je što sam ti sve ovo rekao. Najbolje je ovako. Ja ću malo da ludim. Nisi zaslužila da ti kažem nijednu ružnu reč - nastavljao je Čolak.

- Ti nikad ne bi bio zadovoljan mojim ponašanjem. Ako ti je lakše, ja sam te izdala, ostavila sam te kao g*vno. Ne želim da imam nikakav kontakt, ja ne želim da budem sa tobom u vezi - odbrusila mu je Ivana.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.