OSTAVI ME NA MIRU, DOSTA MI TE JE! Ana se obrušila na Zvezdana - on izgoreo, pa IZLETEO iz Bele kuće

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Feb.2023, 01:26

"OSTAVI ME NA MIRU, DOSTA MI TE JE!" Ana se obrušila na Zvezdana - on izgoreo, pa IZLETEO iz Bele kuće

Slavnić ne sme da se suoči sa njom?!

Tokom emisije "Pitanja novinara" došlo je do sukoba između Ane Ćurčić i Zvezdana Slavnića.

- Počinjem da brinem o sebi, i mene ne interesuje sve ostalo, Zvezdane ostavi me na miru - rekla je Ana.

- Vidi šta je sada od cele priče, ona ne zna da li hoće da priča, pusti nas malo - dodao je Zvezdan.

- Meni je ovde fascinantan izostanak njegovog ja. On bi voleo da sam ja došla >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i da ćutim, i da mu oprostim i da ja da kažem biće sve okej, i to je to - dodala je Ana.

- Ti menjaš raspoloženje od jutra do mraka, šta ti to znači, kako ti da znaš šta ti pričaš. Meni ne treba tvoj zagrljaj i oproštaj. Reci šta hoćeš, ili ćeš da čekaš da mi zavrnu uši - govorio je Slavnić.

- Ma ja ću reći kada budem htela da kažem, ti mene ostavi na miru. Dosta mi je tebe, ti nemaš poštovanja, a ti imaš ko će tebi da naređuje - rekla je Ana.

- Kod kuće sam imala iluziju da je to moj Zvezdan, ali kako dani prolaze to mi je bila idealizacija svega što je on meni stavio u glavu. Jedini način za mene je bilo da dođem da ja njega zaboravim i prebolim. - rekla je Ana.

- Ona je danas rekla u pušionici da je došla da ga se reši - dodao je Darko.

- Ako se tako rešava nekoga, svaka čast - dobacio je Zvezdan.

- Žalila si se više puta da Zvezdan tebi ne dozvoljava priču o svemu što si ti prošla tokom njegovog boravka u Zadruzi? - upitao je Darko.

- Ja ne želim da čujem to, ne želim da je slušam uopšte. Mene ne zanima da je čujem sekund više, ako ne želite da prolećem i da budem budala, onda bolje da odem - rekao je Zvezdan i napustio Belu kuću.

- Odgovoriću na pitanje je kada on bude tu - dodala je Ana.

Detaljnije pogledajte u nastavku:

Pogledajte rezultate

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.