OŠTAR NAPAD NA ANABELU! Glavni razlog zašto je ušla u rijaliti! Podrška za Miljkovića! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Avg.2020, 08:19

OŠTAR NAPAD NA ANABELU! Glavni razlog zašto je ušla u rijaliti! Podrška za Miljkovića! (VIDEO)

Ima puno neprijatelja.

Priliku da odgovaraju na pitanja publike sinoć u emisiji "Narod pita", imali su bivši učesnici "Zadruge 3", Miljana Kulić, Ermina Pašović i Mirko Gavrić.

U program se uključio gledalac iz Švajcarske.

- Pozdrav za Miljanu. Mirko nije Anabelin advokat, već prijatelj. Anabela se nikad nije odrekla svoje ćerke. Jedna majka nije mogla da se pomiri sa tim, zamisli Ermina, da je to tvoja ćerka, da je ostavi za finale. Miljković >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << misli da ljudi glasaju zbog njega. Njegovi postupci su negativni. Ti si nju pljuvala tamo. Ima i ona pravo da kaže svoje mišljenje. Ermina, tebi je jezik brži od pameti. Isto je Marija Kulić branila Miljani Zolu. Ermina, ti toliko pravdaš Marka, a ne znaš ih. Izgleda kao da tražiš druženje. Sad si se zakačila za Miljkovića i Lunu, nije strašno. Anabela je stekla karijeru. Gagi se šlihtao svakome, on nema mozga da priča i odgovara. Miljkovića ne volim, ne bih ga poželeo za zeta, a svima koji ga vole baš bih to poželeo. To što je radio Janjuš, nije uzorak ni za roditelja, ni za brak. Svaka mu se sviđa. Kad ga pecneš sa istinom, odmah kuka - govorio je gledalac.

- Miljana je lagala majku za određene stvari. Pričala je svojoj majci istinu kad bi se oni posvađali. Mi smo ti koji svojim roditeljima predstavljamo svoje partnere. Sami smo krivi za tu sliku - rekao je Mirko.

- Ona da je imala neku karijeru ne bi ušla u rijaliti. I ja da sam imala love, ne bih ušla. Ja nisam savršena, ja sam muljala i lagala. Priznajem svoje greške. Imala je predivnu karijeru, ali ušla je da bude ravnopravna sa nama učesnicima. Ona je rođena za Holivud. Ja sam sa Gagijem imala ogromne svađe, ali smo prelazili preko toga. Ja nisam rekla da je Gagi top. Ja osuđujem Gagijev postupak od pre 15 godina kako se ponašao prema Anabeli. Podržavam Miljkovića, da Anabela ima muško dete, i da sam ja sa njim ne bih je trpela ni 24 časa. Ona je izigravala kung fu pantera i tukla se zetom - rekla je Ermina.

Otac pogledao kamere iz vrtića i ostao ŠOKIRAN kada je video šta vaspitačice rade! Javnost ZGROŽENA (VIDEO)

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.