OSTALA BEZ ZUBA: Sinoćna drama Miljane Kulić trese Šimanovce - Ukazana joj HITNA pomoć

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Feb.2024, 08:28

OSTALA BEZ ZUBA: Sinoćna drama Miljane Kulić trese Šimanovce - Ukazana joj HITNA pomoć

Bilo je napeto.

Uoči početka popularnog takmičenja "Elitovizija" u kojem će u paru učestvovati Miljana Kulić, dogodio se neočekivani problem. Naime, Miljani je pukla krunica, što je izazvalo ozbiljan bol i nelagodnost neposredno pre ulaska u rijaliti šou.

Miljanin dečko, Darijan Radomirović, koji je navodno stekao određeno stomatološko znanje tokom školovanja, odlučio je da preuzme inicijativu i pomogne joj u rešavanju problema. Iako nije stručno kvalifikovan, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Darijan je hrabro odlučio da pokuša da izvadi pokvareni zub.

- Jao klima mi se zub, šta sad da radim, bolje da ga izvadim sad. Ajde izvadi mi Darijane, ne boli me ništa, vadi ga - rekla je Miljana.

- Čekaj samo da operem ruke, ipak sam ja studirao stomatologiju, iritira te samo, imaš malu upalu, nije to ništa strašno - rekao je Darijan.

- Ma izvadi ga bre, mnogo mi smeta, vadi ga - rekla je Miljana.

- Klati se ali nije pukao, nemoj da se nerviraš zbog toga, nije pukao. Samo te iritira - rekao je Darijan.

- Vadi ga ne mogu da pevam tako, kad ti kažem da ga vadiš onda ga izvadi - rekla je Miljana.

- Ti si joj ladno izvadio zub Darijane, je l' moguće to - rekao je Đedović.

- Da, nije to ništa strašno, evo lagano smo ga izvadili - rekao je Darijan.

Nakon što je Darjan Miljani izvadio zub ona je ponovo bila sposobna da nastupa bez problema  i izdominira na velikoj sceni.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Srbija Danas

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.