OSTALA BEZ STARATELJSTVA NAD DECOM! Bivša zadrugarka o najbolnijoj temi: Bilo je svega na sudu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Jul.2023, 23:00

OSTALA BEZ STARATELJSTVA NAD DECOM! Bivša zadrugarka o najbolnijoj temi: "Bilo je svega na sudu!"

Anđela je navela da progovori o ovom teškom periodu u njenom životu!

Anđela Đuričić je diskvalifikovana je iz rijaliti programa "Zadruga" i s obzirom na to da je prekršila ugovor, produkcija od nje potražuje 50.000 evra. Anđela je rešila da iskoristi svoju popularnost i da zaradi novac radeći voditeljski posao. Ona je pokrenula emisiju "Tračarenje sa Anđelom" na Hajp televiziji.

Anđela je u novoj emisiji ugostila bivšu zadrugarku, Natašu Moskvu. Ona iza >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sebe ima dva braka, a iz prvog braka ima i dvoje dece. Sud je dodelio starateljstvo nad decom Natašinom bivšem mužu, a Anđela je upitala kako se ona nosi sa tom situacijom.

- Ja sam emotivna osoba i ističem to možda i više nego što bi trebalo, mnogi su to znali da iskoriste. Bilo je svega što se starateljstva tiče, bilo je sudova i sa jedne i sa druge strane. Ne volim puno da pričam o tome jer to moju decu jako pogađa. Samo želim da istaknem da smo i jedno i drugo uključeni odgoj i da je prelepo. Dobri smo roditelji. Ja to mogu da kažem za njega, a znam da bi i on to posvedočio za mene. S punim pravom se usuđujem da to kažem jer znam koliko deca vole i jedno i drugo - rekla je Nataša, a zatim je priznala da je ponovo srećna u ljubavi:

- Moj ljubavni život je napokon procvetao, to je bio moj san. Ja sam napokon pronašla svoju srodnu dušu. Imam dva braka iza sebe i ovo je treća sreća. On uopšte ne voli da se medijski eksponira. Srećna sam u ljubavi - rekla je Nataša.

Detaljnije pogledajte u nastavku:

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.