OSTAJEM DOSLEDNA SEBI! Nakon Tarine DISKVALIFIKACIJE oglasila se Ivana, pa OTKRILA ono što mnoge zanima!

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Maj.2021, 16:12

"OSTAJEM DOSLEDNA SEBI!" Nakon Tarine DISKVALIFIKACIJE oglasila se Ivana, pa OTKRILA ono što mnoge zanima!

"Eto, toliko mogu da vam kažem."

Tara Simov, ljubavnica još uvek oženjenog repera Nenada Aleksića Ša, diskvalifikovana je danas iz "Zadruge", odlukom Velikog šefa, zbog agresivnog i nedoličnog ponašanja.

Ša je ovu vest dočekao u suzama i molio brata da pomogne Tari i odvede je u njegov stan, u kom je živeo sa suprugom Ivanom.

Povodom celokupne situacije novinari su kontaktirali Ivanu Aleksić, još uvek zakonitu Nenadovu suprugu, koja se ljubazno >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << javila, da prokomentariše novonastala dešavanja u "Zadruzi" i Tarinu diskvalifikaciju.

A post shared by Ivana (@_ivv_)

- U salonu sam, radim. Ne, stvarno nemam komentar u vezi toga, ne komentarišem ništa, ostajem dosledna sebi - poručila je Ivana.

U domaćim medijima već danima jedna od glavnih tema jeste da li je Ivana napustila stan u kojem je živela sa reperom, pa su je novinari upitali da li je i dalje na staroj adresi.

A post shared by Tara Simov (@tarasimov)

Podsetimo, Ša od diskvalifikacije Simove apeluje na svog brata da je smesti upravo u taj stan.

- Ne, nisam više tamo, iselila sam se iz zajedničkog stana. Eto, toliko mogu da vam kažem. Pozdrav - ljubazno je završila razgovor Ivana.

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.