OSTAJE U CENTRU ZA MIGRANTE! Romani otkazan let - Evo u kakvim USLOVIMA boravi i kako se OSEĆA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Avg.2020, 14:43

OSTAJE U CENTRU ZA MIGRANTE! Romani otkazan let - Evo u kakvim USLOVIMA boravi i kako se OSEĆA!

Prijatelj sve otkrio!

Pevačica Romana Panić pre nekoliko dana puštena je iz zatvora u Brizbejnu i trenutno se nalazi u imigracionom centru u ovom gradu. Ona će tu boraviti još neko vreme, s obzirom na to da joj je otkazan let za Beograd, kako javljaju domaći mediji.

- Reč je o dugom putu, pa je avio-kompanija odlučila da sačeka bolju epidemološku situaciju - rekao je izvor koji je želeo da ostane anoniman.

- Rekla mi je da se oseća dobro, da je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << zadovoljna apartmanom, da ima hranu i telefon. Može da se čuje sa kim god želi, tako da razgovara sa porodicom i prijateljima - dodao je izvor.

Hello 😊😜🌏

A post shared by Romana (@romana_panic) on Mar 9, 2020 at 3:57am PDT

Podsetimo, posle pljačke bankomata u koju su umešani njen dečko i ona, pevačica je bila osuđena na godinu dana zatvora i dva meseca uslovne kazne. Pošto je odslužila dve trećine kazne, zbog dobrog vladanja Romana Panić je na slobodi, dok njen dečko i dalje boravi u zatvoru.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.