OSMAN KARIĆ PROVEO NOĆ U ZADRUZI: Isplivao snimak iz hotela!? Kad je video da ga kamera snima uradio je OVO

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Sep.2021, 21:47

OSMAN KARIĆ PROVEO NOĆ U ZADRUZI: Isplivao snimak iz hotela!? Kad je video da ga kamera snima uradio je OVO

Isto je.

Peta sezona rijaliti programa "Zadruga" je u toku. Publika i takmičari su oduševljeni kako je Veliki šef ove sezone renovirao prostorije na imanju, a najviše se hotelskoj sobi obradovao Osman Karić.

U hotelu spava vođa i njegova omiljena ličnost. Upravo zbog kreveta koji se tamo nalazi mnogi takmičari se bore da budu vođe svake nedelje, jer dobijaju priliku da uživaju u komfornom i luksuznom krevetu.

Ono šta je zanimljivo jeste da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je isti takav krevet kupio sebi Osman Karić, otac aktuelnog zadrugara Stefana Karića. Osman se pohvalio na društvenoj mreži Instagram, okačivši na stori sliku svoje spavaće sobe.

Nisam vođa, ali živim kao šef - napisao je Osman na snimku koji je objavio na Instagramu gde se jasno čuje kako Osman nekoj osbi govori:

- Snimaš me?

Dok su neki komentarisali da je proveo noć u "Zadrzi"

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.