OSMAKČIĆ ŠALJE VIKI PORUKE I EKSPLICITNE SNIMKE: Ne prestaje da je UZNEMIRAVA tokom noći! Jeza me hvata!

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Jul.2022, 19:22

OSMAKČIĆ ŠALJE VIKI PORUKE I EKSPLICITNE SNIMKE: Ne prestaje da je UZNEMIRAVA tokom noći! "Jeza me hvata!"

Šok

Viktorija Viki Mitrović i Marko Osmakčić imali su turbulentnu vezu od samog početka tokom koje je Viki ostala trudna, a na kraju i abortirala. Nakon saznanja da je u drugom stanju, porodica Osmakčić napravila je skandal koji se do sada nije viđen. Naime, otac Marka Osmakčića, Franjo, lažirao je svoju smrt kako bi sina izvukao iz "Zadruge", što im je i pošlo za rukom.

Viktorija je nedavno napustila istoimeni rijaliti, a Marko joj se neposredno posle toga >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << odmah javio.

- Jesi tu? - upitao je Marko Viktoriju.

- Da, gledam tebe i Marijanu - odgovorila je ona.

- 01:01 što se ne javiš - upitao ju je Osmakčić.

- Ček... - rekla je Mitrovićeva.

- Znaš šta sam ja malo pre gledao - rekao je on.

- Šta? Tebe i Staniju? - napisala je Viktorija i stavila emotikon srca i smajli.

- Ne, ovo. Jeza me hvata - napisao je Marko i poslao video na kom ona razmenjuje nežnosti sa Zolom u krevetu, prenosi Blic.

Pogledajte rezultate

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.