OSMAKČIĆ JE DANAS NAPUSTIO ŠVAJCARSKU - STIŽE KUĆI! Njegov povratak je zakazan za VEČERAS - POTVRDIO! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Jun.2022, 20:55

OSMAKČIĆ JE DANAS NAPUSTIO ŠVAJCARSKU - STIŽE KUĆI! Njegov povratak je zakazan za VEČERAS - POTVRDIO! (FOTO)

Ovo svi čekaju!

Bivši zadrugar Marko Osmakčić našao se u centru skandala kada je njegova porodica lažirala smrt oca, Franje Osmakčića.

Na kraju se ispostavilo da je Franjo živ i zdrav, a Marko je rekao da će objaviti snimak u kom će sa Franjom da pojasni kako je došao na ideju da lažira sopstvenu smrt.

- Izvinite zbog čekanja. Video je napravljen i traje sat i deset minuta, međutim, kako sam na puta za Štutgart, nisam znao da će mi biti komplikovano >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da ga okačim, tako da ću sačekati do sutra da dođem do kompjutera da to rešim. Nije trik, nisam to hteo. Molim vas, strpite se i oprostite mi i sutra pogledajte video - rekao je juče Marko na svom Instagram profilu, a danas je objavio da će snimak izaći u 22 časa.

- Večeras oko 22 časa, čim stignem kući, izbacujem video - najavio je diskvalifikovani zadrugar.

Inače, on je napustio Švajcarsku i sada se nalazi u Nemačkoj, u Štutgartu. Pohvalio se besnim kolima u koja sipa gorivo uz poruku "Žedan".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.