OŠIŠAĆU TE DO GLAVE, ZAPAMTIĆEŠ ME KALAŠTURO! Majin prijatelj javno zapretio Anđeli - sprema joj osvetu

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Maj.2023, 08:40

"OŠIŠAĆU TE DO GLAVE, ZAPAMTIĆEŠ ME KALAŠTURO!" Majin prijatelj javno zapretio Anđeli - sprema joj osvetu

Neće joj oprostiti što mu je počupala drugaricu!

Juče je došlo do žestokog fizičkog obračuna između Maje Marinković i Anđele Đuričić. Njihov odnos je turbulentan već mesecima unazad, ali je juče tenzija dostigla vrhunac.

Anđela je izgrebala Maju po licu i počupala joj je kosu s glave. Veliki šef je odmah reagovao i Anđela je diskvalifikovana zbog nasilnog ponašanja.

Majin advokat je odmah reagovao i podneo je tužbu Đuričićeve >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << jer je nanela povrede Marinkovićevoj.

Sada se oglasio i Majin dugogodišnji prijatelj i frizer. On je putem društvenih mreža javno zapretio Anđeli da će je počupati i ošišati do glave zbog nasrtaja na Maju.

- Anđela Đuričić od mene ima gratis čupanje i šišanje! To što se usudila da moju kosu počupa sa glave, bolje da se uhvati sama za šteker, jer ja ću je ošišati do glave i niko joj neće pomoći, obećavam javno! Zapamtićeš me, kalašturo! Ja kosu volim jako, ali ti ćeš šetati ćelava - napisao je besan Majin frizer.

Ostaje nam da vidimo kako će mu Anđela odgovoriti na ove pretnje.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.