OSEDEO PREKO NOĆI? Ognjen Amidžić šokirao promenom iznenada nastalom PRED MININ POROĐAJ

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Feb.2024, 02:52

OSEDEO PREKO NOĆI? Ognjen Amidžić šokirao promenom iznenada nastalom PRED MININ POROĐAJ

Fanovi šokirani!

Voditelj Ognjen Amidžić i ovog utorka je imao sjajne goste. Imena kao što su Ana Sević, Ivana Selakov, Daniel Popović, Edita, Rimski, Amar Gile, Olja Crnogorac došla su u studio u Šimanovcima.

Međutim, voditelj je šokirao goste i publiku svojim izdanjem u večerašnjoj emisiji "Amidži šou".

Ognjen se pojavio sa sedom kosom. Jasno je da nije "osedeo preko noći", ali je mnoge iznenadio svojom odlukom da ofarba kosu. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

Kako kažu komentari na društvenim mrežama, Ognjen sa ovakvom kosom izgleda "muževnije". Inače, popularni voditelj bi u svakom trenutku mogao da postane otac. Naime, njegova novopečena supruga Mina Naumović Amidžić je u devetom mesecu trudnoće i iščekuje porođaj.

Srbija Danas

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.