OSEĆAM SE NEBITNOM... Zadrugarka dobila NAPAD DEPRESIJE zbog SVOG DEČKA Kao da ne postojim...

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Maj.2020, 15:41

"OSEĆAM SE NEBITNOM..." Zadrugarka dobila NAPAD DEPRESIJE zbog SVOG DEČKA "Kao da ne postojim..."

Tužna je zbog njega...

Nakon što su Tara Simov i Mateja Matijević dobili poklon za dan koji bi bio njihova petomesečnica veze, Milica Kemez je počela da drami Jeleni Pešić zbog ponašanja Bore Santane i tome kako joj ne posvećuje pažnju. Milica je već nekoliko puta dramila Bori, a često se situacije dešavaju kada drugi parovi dobiju poklone ili pažnju fanova, a tako se desilo i danas. Nakon jadanja kako joj Bora ne posvećuje pažnju, Milica je ispričala Jeleni kako >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se oseća.

- Sama sam kriva, kad su mi svi govorili da se sklonim od njega... Osećam se nebitnom, manje vredno, kao da ne postojim ovde... Opet mi se, ni ne nastupa, ni ništa - pričala je Kemezova.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Pogledajte rezultate

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.