OSEĆAM SE KAO KRPA! Tara otkrila da Ša čeka ZVANIČNU POTVRDU ZA RAZVOD Namerno me ponižava

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Mar.2021, 17:08

"OSEĆAM SE KAO KRPA!" Tara otkrila da Ša čeka ZVANIČNU POTVRDU ZA RAZVOD "Namerno me ponižava"

Stalno joj prebacuje za njegov razvod!

Iako su sinoć izgladili nesuglasice, Tara Simov nije bila zadovoljna odnosom sa Nenadom Aleksićem Ša, pa se požalila Sanji Stanković na ponašanje repera.

- U životu mi se nije desilo da se neko razvede zbog mene. Ali me namerno ponižava, juče pokušam da ga zagrlim, on me skine sa sebe. Posle mi priđe da ga zagrlim. Kaže "Zbog ovog grljenja sam se razveo". Da li neko pita da li se mene tata odrekao? Moj tata je zbog moje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << veze sa Matejom dobio anksioznost, on je ugledan čovek, a sada mu ćerku nazivaju ljubavnicom - žalila se Tara.

- Ne može treća osoba da uradi ništa. Meni je najviše žao tebe i Ivane, ja ga ne prepoznajem - rekla joj je Sanja.

- Osećam se kao krpa. On čeka zvaničnu neku potvrdu - dodala je Tara.

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.