OSEĆAM SE KAO DA SE UDAJEM! Ana Korać otkrila da li joj NOVI DEČKO dolazi na rođendan, pa potkačila Davida

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Jun.2021, 22:11

"OSEĆAM SE KAO DA SE UDAJEM!" Ana Korać otkrila da li joj NOVI DEČKO dolazi na rođendan, pa potkačila Davida

Uzbuđena je zbog slavlja!

Bivša učesnica rijalitija ''Zadruga'' Ana Korać ove večeri proslavlja svoj 27 rođendan u jednoj luksuznoj vili na Dedinju, a tom prilikom je otkrila da li će se njen misteriozni, novi dečko pojaviti na partiju. Progovorila je o poklonima, pa potkačila bivšeg dečka Davida Dragojevića.

- Osećam se kao da se udajem, baš imam tremu, jedva čekam goste. Ne mogu da otkrijem šta sam poželela, nadam se da će mi se uskoro ostvariti. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << On neće večeras biti ovde, ali biće na video-pozivu, biće tu s nama. Dobila sam poklon od njega, ali ne želim to da otkrivam. Neću pričati o poklonima... Mnogo mi je žao što Soraja nije ovde s nama večeras, ali proslavićemo mi to, slavićemo više puta - rekla je Ana i otkrila da li joj je David čestitao rođendan.

- Nije mi David čestitao, niti ima potrebe da mi čestita, ta priča je zaboravljena, sve najbolje drugoj strani - rekla je Koraćeva pomalo ljutito, a onda prokomentarisala aktuelna dešavanja u ''Zadruzi'' između Maje Marinković i Marka Janjuševića Janjuša, sa kojim je imala aferu u prvoj sezoni.

Објава коју дели 🔥 Ana Korać🔥 (@ana_korac)

- Nisam pratila, ne pratim ni Maju, ni Janjuša, šta god da kažu, to ostaje unutra - poručila je Koraćeva.

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Ana Korać DOBILA POKLON OD DEČKA ZA ROĐENDAN, a evo da li će on biti na gala proslavi: Potkačila i bivšeg Davida Dragojevića

Izvor: Blic, 06.Jun.2021

Starleta Ana Korać večeras je napravila gala žurku povodom svog 27. rođendana, a za medije je otkrila i da li će njen, još uvek javnosti nepoznat, dečko biti na proslavi, a onda je potkačila i svog bivšeg Davida Dragojevića.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.