OSEĆALA SAM SE ODVRATNO: Ana otkrila PRAVU ISTINU o odnosu sa Kijom! RAZOČARANJE! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Jul.2019, 09:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OSEĆALA SAM SE ODVRATNO: Ana otkrila PRAVU ISTINU o odnosu sa Kijom! RAZOČARANJE! (VIDEO)

Napokon je sve rekla...

David Dragojević i Ana Korać kao bivši učesnici "Zadruge 2" ove noći gostuju u najgledanijoj emisiji "Zadruga - Narod pita", a gledaoci kraj malih ekrana željno iščekuju ovakvu priliku da se uključe uživo u program kako bi pitali svoje favorite sve što ih zanima.

VRELA KIJA KOCKAR SNIMLJENA NA PLAŽI! Grudi kipe iz mini-kupaćeg, gaćice ističu oblu g*zu! Uh! (VIDEO)

Tako se pokrenula priča o Davidovoj mami Biljani >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Dragojević koja je poslednjih nekoliko meseci bila i te kako aktivna na društvenoj mreži Instagram, te je često pogrdnim rečima komentarisala sve one koji su negativno pričali o njenom sinu, što je bio i njen način da odbrani Davida dok je bio u učesnik u Zadruzi.

- Ja sam pričao sa mamom. Ona se zavoza rijalitija, ona ne može da gleda šta nešto kaže. To je ona. Ne može da se svađa sa nekim, šta dobija time? Znači, pričao sam i objašnjavao sam. Ako neko ispašta, to sam ja, jer ti odeš i spavaš, a ja sam tamo u Zadruzi zatvoren. Zamerio sam joj zbog tih stvari. Skrenuo sam joj pažnju da se ne bavi tim stvarima, nije lepo to da radi - rekao je David.

Ono što je i dalje aktuelna tema je svađa Ane i Kije Kockar, a sve zbog tvrdnje da je Koraćeva imala seks aferu sa Kijinim bivšim mužem Slobodanom Radanovićem. Voditelj Darko Tanasijević je otvoreno pitao Anu da li je pokušala da je kontaktira i razreši sve sa njom u četiri oka, a njen odgovor će iznenaditi mnoge.

- Ja sam čula da je dala izjavu da neće dozvoliti da joj se javim i da za to neće imati prostora, pa sam zbog toga odustala. Ali, bile smo u kontaktu pre nego što sam ušla u Zadrugu. Ja sam rekla zbog čega se pokrenula priča, zbog spota. Iskreno, razočarala sam se u sve to i pored svega toga bilo je još milion nekih priča. Meni nikakav problem nije bio da je pozovem, ali osećala sam se odvratno kad sam videla tu izjavu - rekla je Ana.

Evo kako je to izgledalo:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PROCURILO! Evo TAČNOG DATUMA kada počinje ZADRUGA 3?! Izlanuo se, nije smeo?! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Jul.2019

Brže nego što smo mislili....Iako se prašina oko rijalitija "Zadruga 2" još nije slegla, uveliko se traže takmičari za novu sezonu. Neki su već i poznati, a jedan od je Stefan Karić, o kome se pisalo zbog navodne afere sa Kijom Kockar, kao i veze sa pokojnom misicom Dijanom Milojković...VRELA...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

SELI SE KOD MARKA?! Lunu IZBACUJU IZ STANA?! Oglasila se i saopštila ŠTA ĆE URADITI! Miljković uz nju

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Jul.2019

Ima plan!..Pobednica druge sezone Zadruge Luna Đogani sprema se da pokori muzičku scenu Srbije, a progovorila je o hejterima i svemu onome što se pisalo kada je njen stan u pitanju, ali i od koje buduće koleginice je dobila vetar u leđa...VRELA KIJA KOCKAR SNIMLJENA NA PLAŽI! Grudi kipe iz mini-kupaćeg,...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.