ORILA SE ZADRUGA, HAOS ZA CRNIM STOLOM: Mensur psovao - čeka ga KAZNA! Milan ŠOKIRAN - Pešićeva ZANEMELA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Jun.2020, 19:01

ORILA SE ZADRUGA, HAOS ZA CRNIM STOLOM: Mensur psovao - čeka ga KAZNA! Milan ŠOKIRAN - Pešićeva ZANEMELA!

Nije mogao da se smiri...

Kupovina koju su zadrugari obavljali nije baš za svakoga bila ono što su očekivali.

Tara Simov je imala priliku da kaže svoje mišljenje o celokupnoj situaciji, a niko nije ni sumnjao da će vrlo brzo doći do pravog haosa za crnim stolom:

- Danas se pokazalo ko je i šta je. Apsolutno to što kaže Ermina, da Veliki šef namenski nije dao budžet, a dao nam je budžet za rođendan, kako bi svi pokazali svoje lice. Ja sam sat i >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << po vremena doživljavala nervni slom! Kakva god bila, ja nikada nisam gurnula ruku u tuđu nagradu! - rekla je Tara.

- Samo sam htela da dodam, ja sam se ovde borila kao lav da me Maja upiše na spisak i nije! - zaurlala je Anabela Atijas.

- Jelena, sve smo očekivali, ali da će Mina i Mensur da uvedu u vezu... - rekao je voditelj Milan Milošević.

- Nemojte da me mešate, kao da je Jelena došla i trljala mi se o k*rac! Meni je krivo, jer ja imam pravo da sumnjam! - urlao je Mensur, a onda mu je voditelj skrenuo pažnju na ponašanje i rekao mu da napusti emisiju.

- Ok, ja ću sesti na garnituru, neka budem kažnjen - vikao je Mensur.

Evo kako je to izgledalo:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Pogledajte rezultate

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.