ORGANIZUJU DVE SVADBE! Otkriveno sve o gala proslavama Anastasije i Gudelja - sve smislili do poslednjeg detalja

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Sep.2023, 22:56

ORGANIZUJU DVE SVADBE! Otkriveno sve o gala proslavama Anastasije i Gudelja - sve smislili do poslednjeg detalja

Ispoštovali želje njihovih najmilijih!

Anastasija Ražnatović i Nemanja Gudelj venčali su se u manastiru Rajinovac u krugu najbližih prijatelja i članova porodice. Kako prenose domaći mediji, oni planiraju da upriliče gala proslavu za veći broj zvanica.

Mladenci planiraju da organizuju jednu svadbu u Beogradu, a drugu u Sevilji, gde trenutno žive.

- Mladenci su se nedavno zakleli jedno drugom na večnu ljubav u crkvi, što je odjeknulo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kao bomba, a sada je red da se to i proslavi. Veselje će, kako planiraju, biti upriličeno na čak dve lokacije. Oboma im je važno da svi članovi njihovih porodica budu srećni i zadovoljni, ali i njihovi prijatelji. Tako će zabava biti u dve zemlje: Srbiji i Španiji. Ražnatovići i Gudelji su familije koje vole slavlja i to njima neće predstavljati problem. Nemanja i Anastasija već razmišljaju o datumima da bi se sve organizovalo kako dolikuje i u skladu sa obavezama koje sportista ima prema klubu. Oni ne žele nikoga da opterećuju, već su sve preuzeli na sebe - priča sagovornik za domaće medije.

Prema njegovim rečima, to neće biti klasična svadba.

- U Sevilji će to biti zabava za prijatelje i Nemanjine saigrače iz kluba, u Beogradu za porodicu i prijatelje. Sada razmatraju sve detalje i uskoro će početi organizaciju - završava izvor.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.