ORALNO ZADOVOLJAVANJE ZA GRAM ŽUTOG? Kristijan uneo ZABRANJENU INFORMACIJU - Oglasio se NARKO DILER?

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Jun.2021, 16:08

ORALNO ZADOVOLJAVANJE ZA GRAM ŽUTOG? Kristijan uneo ZABRANJENU INFORMACIJU - Oglasio se NARKO DILER?

"Brate, šta ti pada na pamet, to je ozbiljan lik sa juga!"

Kristijan Golubović je sinoć za vreme emisije "Gledanje video klipova" u "Zadruzi 4" izneo jezive optužbe na račun dve zadrugarke, među kojima je kako on kaže i Tara Simov, diskvalifikovana učesnica.

Kako je naveo, njemu se obratio "bivši narko diler" , koji je rekao da su dve zadrugarke njemu pružile oralno zadovoljstvo u zamenu za heroin.

Kako se povela tema dok su se zadrugari svađali >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sa Nenadom Aleksićem Ša, među kojima i Rialda Karahasanović, Kristijan je ustao i izjavio šok detalje, te da mu je prišao navodno bivši narko diler, koji je hteo da uđe u "Zadrugu" pa mu preneo da su dve zadrugarke imale s*ksualne odnose u zamenu za narkotike.

To se sve navodno desilo kada je Golubović izveden iz rijalitija na jedno od suđenja:

- Postoji jedan dečko, bio je kriminalac, narko diler sa juga, živi u okolini Leskovca, invalid je u jednu ruku, pao je sa motora, on je mene u jednom izlasku odavde na suđenje, kao "Daj, zamoli da ja uđem tamo", ja kažem zašto, kao "Zato što su dve zadrugarke, meni p... za gram žutog" - pričao je Golubović i dodao:

- I kada je naveo nju (Taru Simov) zbog odnosa mene i Ša, ja sam rekao, brate, šta ti pada na pamet, to je ozbiljan lik sa juga - pričao je Kristijan.

Kako je sve izgledalo, pogledajte ispod teksta:

pic.twitter.com/X9kZiozP1e

— FikoR (@FikoR87) June 18, 2021

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

BONUS VIDEO: Marko Miljković za Srbija Danas.com na dan Luninog POROĐAJA: "Došla je ona prava! Spreman sam!"

Pogledajte rezultate

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.