ORALNO GA ZADOVOLJILA?! Tri dana nakon ulaska u Zadrugu - čuvao kao TAJNU, sada ih RAZOTKRIO?! Svi ZATEČENI

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Sep.2019, 00:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ORALNO GA ZADOVOLJILA?! Tri dana nakon ulaska u Zadrugu - čuvao kao TAJNU, sada ih RAZOTKRIO?! Svi ZATEČENI

Akteri u šoku nakon ove priče!

Zadrugari su danas dobili specijalan zadatak u okviru projekta "25", a to je da svi napišu po jednu tajnu.

Oni su ih ubacili u jednu kutiju, a šef ih je sada pozvao u Rajski vrt kako bi pročitao tajne.

Jedna tajna posebno je šokirala sve, a to je da je Monja Milenković oralno zadovoljila Ivana Gavilovića samo tri dana nakon ulaska u rijaliti.

- Ovo je strašno smešno, divno! Ja nemam blage veze ko je to napisao, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ali očigledno neko kome mnogo smetam. Ja bih se stidela ovog da sam na njegovom mestu - pričala je Monja, a Gavrilović je dodao...

- Možda dok sam spavao pa se ne sećam. Šalim se, što se mene tiče nije istina. Ne znam šta da kažem - rekao je Ivan, a Monju je ovo toliko pogodilo da je otišla u sobu i nije mogla da se oporavi od šoka.

- Meni je sin rekao šta god da se dogodi, samo nemoj da se razboliš, a ostalo je nevažno. Da imam gde da odem, imam, šta god bilo. Imam na tri strane. Ivane, mogao si žešće, kapiram da je moglo svašta nešto tu da se kaže - ispričala je povređena Monja, znajući da joj ovo gleda porodica.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.