OPTUŽENA DA JE LOPOV! Zorica Marković raskrinkana od strane zadrugara - sve je pokušala da zataška!

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Jul.2023, 21:40

OPTUŽENA DA JE LOPOV! Zorica Marković raskrinkana od strane zadrugara - sve je pokušala da zataška!

Ova informacija je dugo interesovala sve!

Bivšem zadrugaru Mikici Bojaniću, su korisnici jedne Instagram stranice postavili zaniljiva pitanja koja su mu preneta i na koja je on vrlo rado odgovarao.

Kao i uvek, pitanjima se zadiralo u najinteresantnije sfere zadrugarskog života, a otkrivena je i jedna od tajni "Zadruge 6".

Jedno od pitanja bilo je, zbog čega je njegova karijera propala, na šta je pevač bio pomalo uvređen.

- >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Moja karijera nije propala! Ja sam od 1996.godine član Udruženje umetnika, imam uverenje, svirao sam bubnjeve, pevao i pevaću dok sma živ - istakao je.

Sve je interesovalo i ko je ukrao pile u Zadruzi, a on je otkrio ko su to bili lopovi.

- Pile su ukrali Uroš i Zorica, ona je to i priznala. Uroš je bacio, ona je znala za to... Komentarisali smo i nije to krila. Od tada je i krenuo moj sukob sa Zoricom. Ja nisma nju optužio. Ja sma smao posumnjao! Zorica je tip čoveka koji ne voli da joj se bilo šta kaže. Videlo se da postoji neka netrpeljivost sa njene strane - zaključio je Mikica Bojanić.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.