OPTUŽBE ZA KRAĐU GLASOVA! Žestok okršaj voditelja i Bilala uživo u programu: Udaraš na Pink! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Jun.2023, 18:49

OPTUŽBE ZA KRAĐU GLASOVA! Žestok okršaj voditelja i Bilala uživo u programu: "Udaraš na Pink!" (VIDEO)

Produkcija ima dokaze da je Brajlović odlukom gledalaca na trećem mestu!

Bilal Brajlović i Maja Marinković sinoć su gostovali u emisiji "Narod pita". Bilal je tokom emisije izneo ozbiljne optužbe na račun produkcije.

Voditelj, Darko Tanasijević, mu je odgovorio činjenicama na te opaske. Brajlović je optužio televiziju Pink da mu je ukrala glasove u superfinalnoj noći. Produkcija je prebrojala sve glasove koji su stigli i Bilal je odlukom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << gledalaca zauzeo treće mesto.

- Narod je rekao svoje i glasao je za Aleksandru - rekla je gledateljka.

- Jeste, jeste, sigurno - dobacio je Bilal.

- Ne znam ni koliko ste imali glasova - rekla je gledateljka.

- Da li mogu nešto iskreno da kažem? Evo, bez ljutnje. Reći ćemo da je to moj trip u glavi. Možda ne bi trebalo - rekao je Bilal.

- Kaži, izvoli. Ako želiš, reci šta misliš - rekao mu je Darko.

- Mislim, ali reći ćemo da grešim, da sam imao 30.000 glasova više od Aleks - rekao je Bilal.

- Kako znaš? I to tvrdiš? - pitao ga je voditelj.

- Informacija iz Telekoma Srbije. Ne tvrdim, reći ćemo da grešim - rekao je Brajlović.

- Na osnovu čega to misliš? Misliš na osnovu toga što ti je neko rekao? Udaraš na kredibilitet produkcije televizije Pink i na ishod glasanja - rekao je Tanasijević.

- Poverovao sam u to isključivo kada sam izašao i kada sam video kakva je situacija - odgovorio je bivši zadrugar.

- Ja ću najdobronamernije pokušati da objasnim Bilalu, pošto je uveren da mu je ukradena pobeda. Bilale slušali smo tvoje intervjue za neke druge medije. Moram da kažem, da je jedno imati fan bazu, koju ti svakako imaš i koja te je dovela do trećeg mesta. Jedno je komentarisati besplatno na Instagramu, na Jutjubu, slati poruke i pisma, a drugo je uzeti telefone u ruke i glasati i platiti taj jedan ili više SMS poruka koje su gledaoci slali za vas - rekao je Darko, a Bilal ga je prekinuo:

- Moji su platili i previše - rekao je Brajlović.

- Možda imaš iskrivljenu sliku u svojoj glavi, u to već neću ulaziti. Samo ću ti reći da si po odluci gledalaca i po glasovima koje si dobio našao se zasluženo na trećem mestu. Ko gubi, ima pravo da se ljuti - rekao je voditelj, a bivši zadrugar ga je opet prekinuo:

- Da, ljutim se. Evo slažem se, ljutim se zato što nisam pobedio - rekao je Bilal.

Detaljnije pogledajte u nastavku:

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.