OPŠTI HAOS u Eliti - Ša DIVLJA po Beloj kući zbog Mione: PREKIPELO mu pa se zaleteo na ovog takmičara

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Dec.2023, 14:07

OPŠTI HAOS u "Eliti" - Ša DIVLJA po Beloj kući zbog Mione: PREKIPELO mu pa se zaleteo na ovog takmičara

Sinoć je došlo do žestoke svađe između Uroša Stanića i Nenad Aleksića, u koji se umešala i reperova 20 godina mlađa devojka.

Tokom sinoćne emisije "Pitanja novinara" u "Eliti" je došlo do žestoke svađe između tekimičara Nenada Aleskića Ša i Uroša Stanića.

Reper je ušao u crveno, pa je počeo da šeta po dnevnoj sobi i samim tim prekinuo emisiju, a onda se u jednom trenutku umešala i Miona Jovanović. Ona je pokušala da stane >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u odbranu svogdečka, ali je na kraju od Uroša dobila žestoku povratnu, zbog koje je Ša nastavio da histeriše.

Cimeri su pokušavali da smire Ša i poruče mu da se vrati na svoje mestom, ali on nije mogao da se obuzda, pa je bez prestanka psovao Uroša, koji je nastavljao sa provokacijama.

- Ostavi me na miru, j*baću ti 1100 majki u p*čku - urlao je Ša.

- Toliko ti poštuješ Janjuša - dodala je Miona.

Ja poštujem Janjuša, ajmo Severina za siromašne - poručio je Uroš.

- Ne mogu da izdržim više, j*baću mu mamu - dadao je Ša.

Detaljnije pogledajte u videu ispod.

A post shared by @samo.realno6

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.