OPŠTI HAOS u Beloj kući - Lepi Mića PODIVLJAO kao razjareni bik: Gnusne uvrede sevaju na sve strane - Trese se Elita

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Mar.2024, 00:07

OPŠTI HAOS u Beloj kući - Lepi Mića PODIVLJAO kao razjareni bik: Gnusne uvrede sevaju na sve strane - Trese se "Elita"

Karambol na sve stane!
Iako je nedelja dan u rijalitiju "Elita" kad bi takmičari trebali da iskoriste vreme da se odmore i napune baterije, do toga ipak nije došlo. Lepi Mića je u pabu "Prijatelji" napravio karambol i brutalno napao svog cimera Božu Džonsa.
Poznato je da Mića ima jako kratak fitilj i da često plane, zbog čega je rijaliti takmičar koji ima ubedljivo najviše sukoba.
Iako su Mića i Boža od samog početka bili u dobrim odnosima i pevač ga je pustio da se useli u pab i tu spava, izgleda da je to drugarstvo puklo i da je istina konačno izašla na videlo. Lepi Mića je bio toliko besan na svog mlađeg cimera da je iz petnih žila urlao na njega, a onda mu i zabranio...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.