OPŠTI HAOS U KUĆI! Irma se BORI sa LJUTOM SUPARNICOM pa se OBRUKALA - zadrugari NAVIJAJU: Neviđena scena

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Okt.2021, 00:44

OPŠTI HAOS U KUĆI! Irma se BORI sa LJUTOM SUPARNICOM pa se OBRUKALA - zadrugari NAVIJAJU: Neviđena scena

Borba titana!

U toku je "Pretres nedelje". Milan Milošević je ušao u Belu kuću i napravio pravu pometnju među zadrugarima kada je pokrenuo teme o Zadrugoviziji.

Zašto Dalili nisi rekao da je najbolja? - pitao je Milan Cara.

Ja nisam video njen nastup, iz bekstejdža nisam gledao. Gruja i Tanja su mi bili top. Od Irme sam očekivao više, rekla mi je da ima pesak u glasu. Ja dok nisam video nagradu njihovu nisam ni video njen nastup. Od Irme sam očekivao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << više - rekao je Filip Car.

Rekli su mi da moj glas podseća na Douu Ares. Hoćeš da ti otpevam sad nešto - ubacila se Irma Sejranić.

Irma Sejranić je pred svim zadrugarima otpevala jednu emotivnu ljubavnu pesmu, a onda je ustala njena ljuta rivalka Sandra Čaprić i otpevala istu pesmu kao i Irma kako bi se dokazala je bolja od nje. U Beloj kući je nastao potpuni haos zbog talenta ove dve pevačice.

Miki je prišao Caru i pohvalio Sandru.

- Sandra bolje peva od Irme - rekao je Đuričić.

Kako je sve izgledalo pogledajte u nastavku:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.