OPŠTI HAOS I LOM U ZADRUZI - Uroš Ćertić uhvatio NA DELU LOPOVA! Evo ko KRADE HRANU po Beloj kući

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Nov.2022, 16:41

OPŠTI HAOS I LOM U ZADRUZI - Uroš Ćertić uhvatio NA DELU LOPOVA! Evo ko KRADE HRANU po Beloj kući

"Možeš da si mi brat rođeni, to neće da prođe."

Danas je došlo do žestokog sukoba u Zadruzi 6 i to između Uroša Ćertića, bivšeg kaskadera i Branislava Radonića Brendona, aktuelnih takmičara šeste sezone.

Podsetimo, tokom par meseci šeste sezone, spekuliše se po Beloj kući da Uroš navodno krade hranu zadrugarima, a sad je Ćertić "uhvatio" Brendona da krišom uzima, a svestan je da će optužiti njega za crnim stolom. Ovo ga je razbesnelo, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pa je napao Radonića, koji je odmah krenuo da se pravda.

- Video sam te svojim očima, Jeleni si krao i Maji, krao si. Ćutaćeš i misliće da sam ja, priznaj - rekao je Uroš

- Što se dereš, jeste uzeo sam plazmu, gladan sam bio - dodao je Brendon.

- Neka krade svako, a ne da se ćuti pa da se krade. Možeš da si mi brat rođeni, to neće da prođe. Videćemo da li ćeš posle prodavnice da u petak priđeš Mikiju, svi se sa njim družite kada nemate šta da jedete - rekao je Uroš.

- Ne uvaljuj me u te priče - dodala je Maja Kovačević.

- Mnogo veće zvezde dođu, pa budu izje*ane, a ne ti - rekao je Uroš.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

DETALJ PROMAKAO SVIMA - Uroš Ćertić za dlaku IZBEGAO DISKVALIFIKACIJU! Kamera snimila trenutak UDARCA

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Nov.2022

Sve je snimljeno!..Uroš Ćertić, aktuelni učesnik šeste sezone Zadruge danas je pobesneo na Branislava radonića Brendona, jer ga je uhvatio kako krade...Podsetimo, svi zadrugari su optužili Uroša da krade po Beloj kući, a sad je ustanovljeno drugačije...Uroš je toliko beio besan da je otišao...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.