OPŠTE RASULO zbog Kulićkinih POZIVNICA na rođendan: STARA RIJALITI TAKMIČARKA... (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Jan.2020, 17:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OPŠTE RASULO zbog Kulićkinih POZIVNICA na rođendan: "STARA RIJALITI TAKMIČARKA..." (VIDEO)

Nije mu svejedno!

Tokom raspodele budžeta ovonedeljnog vođe, Lepi Mića je istakao da se mu se nimalo nije dopao gest Marije Kulić, koja je napravila spisak zadrugara koje će pozvati na poslavu svog rođendana.

- Podelu pozivnica za rođendan osmislila je jedna stara rijaliti takmičarka. Smatram da to ne bi trebalo da se radi, već da svi dobro znamo da li negde treba da odemo ili ne. Svi ti ljudi, koje navodiš na spisku, na kraju ne budeš u dobrim odnosima sa >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << njima, tako je bilo prošle godine - rekao je Mića.

- Naravno da od situacije zavisi moj odnos sa ostalim takmičarima, mnogima smeta to što ih komentarišem, ali trenutno je tako - govorila je Marija.

Pogledajte detaljnije u video-prilogu u nastavku teksta.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.