OPŠTA POMETNJA ZBOG TRUDNOĆE: Maja Marinković raskrinkana - Bilala ostavila zbog slučajnog začeća sa bivšim?

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Jul.2023, 12:01

OPŠTA POMETNJA ZBOG TRUDNOĆE: Maja Marinković raskrinkana - Bilala ostavila zbog slučajnog začeća sa bivšim?

Nastao je muk u sekundi!

Sinoć je na ružičastoj televiziji emitovano još jedno izdanje emisije "Narod pita" a gosti voditeljke Ivane Šopić, bili su Marko Janjušević Janjuš i Maja Marinković, dvojac koji je uspeo da prikuje gledaoce za male ekrane i pretrese najaktuelnije teme koje se tiču zadrugara i zadrugarskog života.

Ono što je izazvalo pravu pometnju u živom programu, bilo je uključenje jednog gledaoca koji je izneo šokantne >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sumnje, koje su ostatak auditorijuma bacije u rebus i navele na razmišljanje.

- Miloš iz Subotice ovde. Jako ste zabavni, krenuo bih o Janjušu. Pohvalio bih ga za dečicu što je dao pare. Video sam na tik toku. Majo da li si trudna sa Carem, a da Aleks ne zna? - rekao je gledalac.

- Bože sačuvaj. To je čista glupost. Sa tim veprom nikad više ništa ne bih imala. Ne komentarišem ja njega, on je jedan indijanac. Da ti glumiš mafijaša, Kristijana poziva na tik toku. Čovek mi je postao cirkus. To su ti klošarske fore od danas do stra. Nije mi voše interesantno da komentarišem - rekla je Maja.

Detaljnije i opširnije o ovoj temi, pogledajte u narednom video zapisu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.