OPSOVAO JE MOJE MRTVO DETE! Necina i Pecina majka očajna, pa žestoko oplela po Petrućiju nakon okršaja

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Apr.2023, 14:59

"OPSOVAO JE MOJE MRTVO DETE!" Necina i Pecina majka očajna, pa žestoko oplela po Petrućiju nakon okršaja

Oplela žestoko!

Nakon žestokog okršaja između Marka Petruševića Petrućija i Pece Lazića, Petrući je kažnjen od strane produkcije tromesečnim honorarom, a sada se tim povodom oglasila i Lazićeva majka, koja je brutalno oplela po Marku.

- Petrući je Matoroj upropastio rođendan. Palčica je veoma podmukla i bezobrazna. Posvađala je Petrućija sa svima. Peca je želeo da samo svoj mir. Ona je katastrofalna, a on još gori. Labilna je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ličnost, nije sav svoj. Mora da prihvati da je kriv i da snosi posledice za ono što radi, kako god bilo. Petrući je opsovao moje mrtvo dete, to je monstruozno. Moj sin mu ništa loše nije uradio. Moje dete nema devojku jer ne želi da je ima, a ne zbog toga jer ga niko ne želi. Džaba aludiraju njih dvoje na to da moj sin ne može da dođe do neke od njih. Ona pekinezerka je odavno odstvirala. Moj Peca nikoga nije dirao danas, žene ne dira, ali muškarcima ne ćuti - poručila je Juca.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.