OPSEDNUTA?! Miljana Kulić PRETILA Darkovoj verenici: ZNAM GDE ŽIVITE, ON ĆE BITI SAMO MOJ!

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Feb.2020, 23:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OPSEDNUTA?! Miljana Kulić PRETILA Darkovoj verenici: "ZNAM GDE ŽIVITE, ON ĆE BITI SAMO MOJ!"

Opet proganja pevača u kojeg je godinama zaljubljena.

Miljana Kulić ponovo proganja Darka Lazića! Kontraverzna rijaliti zvezda je pred povratak u "Zadrugu 3" zvala pevačevu verenicu Marinu Gagić i pretila joj.

👱🏼‍♀️✨ #newhairstyle 💛

A post shared by MILJANA KULIĆ OFFICIAL ️ (@miljana_kulic_) on Aug 3, 2019 at 2:54pm PDT

Čim je saznala da se Lazić sa porodicom preselio iz Brestača na Novi Beograd, Miljana je navodno iznajmila >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << stan u njihovoj blizini.

- Čim je Miljana izbačena iz rijalitija, ponovo se nameračila na Darka! Saznala je u kom kraju živi, pa je iznajmila stan u njegovom komšiluku i raspitivala se za njegov broj telefona. Nekako je uspela da nađe Marinin broj i odmah ju je pozvala i zapretila:

- Marina, ti li si?! Ovde Miljana Kulić! Znam da sada iznajmljujete stan na Novom Beogradu, upravo sam u vašem komšiluku. Bolje ti je da se sama skloniš od Darka, on će biti samo moj! Slušaj šta ti govorim, nemoj posle da zažališ - prepričava ovaj razgovor dobro upućen izvor.

👌🏻😊😘

A post shared by DARKO LAZIĆ (@darkolazicofficial) on Jul 31, 2017 at 7:21pm PDT

Marina je pokušala da smiri pomahnitalu Nišlijku, koja je godinama zaljubljena u ovog pevača.

- Marina se dobro snašla, nije paničila i rekla je Miljani da je Darko i ona obožavaju i da će glasati za nju ako se vrati u rijaliti. Obećala je Miljani da će. kada se završi "Zadruga", upoznati njihovog sina Alekseja sa njenim sinom Željkom i da će se družiti. Miljana kao da se u trenutku osvestila i samo je prekinula vezu - kaže izvor.

Kako saznaje naš sagovornik, Gagićeva je odmah pozvala Lazića, koji je bio na nastupu u Nemačkoj.

- Darko je uspeo da smiri Marinu,objasnio joj da Miljana zove redom sve pevače i pokušava da ih uplaši, ali da su to samo prazne pretnje - priča izvor.

ISPALE JOJ BRADAVICE: Kija Kockar u nikad vrelijem izdanju - Ovo se od nje nije očekivalo (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.