OPROSTILA PREVARU, A LJUBAVNICA POPILA OTKAZ? Vesna Đogani POSTAVILA USLOVE Đoletu za nastavak BRAKA?

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Maj.2021, 21:56

OPROSTILA PREVARU, A LJUBAVNICA POPILA OTKAZ? Vesna Đogani POSTAVILA USLOVE Đoletu za nastavak BRAKA?

"Đoletu su bliski prijatelji navodno preporučili da poseti bračnog savetnika, koji u ovakvim situacijama može i te kako da im bude od koristi."

Agonija u porodici Vesne i Đoleta Đoganija zbog prevare polako se stišava. Strasti su se smirile, ali Vesna je navodno donela važne odluke.

Izvor za pomenute medije kaže da po svoj prilici od razvoda njih dvoje navodno nema ništa, ali i da Đole svojoj ljubavnici, za koju se ispostavilo da je njegova dugogodišnja poslovna >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << saradnica, po hitnom postupku navodno mora da da otkaz.

Ona je godinama završavala sve što ima veze s Đoletovom i Vesninom karijerom, ali nikad nije želela da se eksponira u javnosti. Zato je Vesnu i zabolelo kad je videla u emisiji "Paparaco lov" da njenog muža navodno ljubi žena koja im je i kućni prijatelj, ali i saradnik, jer joj je zabila nož u leđa. Đoganijeva supruga navodno smatra da je to izdaja i da ona ne može više s njima da sarađuje.

Објава коју дели Vesna Djogani (@djoganivesna)

Prašina se polako slegla, Vesna zbog dece i medija ne želi da pravi halabuku, ali je mužu navodno jasno stavila do znanja pod kakvim uslovima će ubuduće nastaviti bračnu zajednicu. Ona se klela u Đoleta i njegovu vernost i poslednjih nekoliko dana je bila i ljuta i zbunjena zbog svega što se izdešavalo, ali i pritiska koji su trpeli.

Објава коју дели Vesna Djogani (@djoganivesna)

Đoletu su bliski prijatelji navodno preporučili da poseti bračnog savetnika, koji u ovakvim situacijama može i te kako da im bude od koristi. Otkako je afera odjeknula kao bomba, njima ne prestaje da zvoni telefon, a Vesna na Instagramu više ne objavljuje klipove kako se snima dok igra i peva za društvene mreže.

BONUS VIDEO: Tara Simov nakon DISKVALIFIKACIJE za Srbija Danas.com:

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.