Izvor: Scandal.rs, 16.Maj.2017, 16:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OPROSTILA LUKASU: Evo šta se dogodilo kada su se sreli Lukas i Ivana Selakov (FOTO)

Na snimanju emisije “Specijal” sreli su se Aca Lukas i Ivana Selakov, i to prvi put posle njegovog poslednjeg koncerta u Areni na koji ona nije pozvana da peva. Ivana Selakov: Aca Lukas me nije zvao na koncert! (video) Lukasu je bilo malo neprijatno jer nije zvao Ivanu, pošto je zaboravio, iako sa njom peva The post OPROSTILA LUKASU: Evo šta se dogodilo kada su se sreli Lukas i Ivana Selakov (FOTO) appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ivana Selakov napunila stadion u Brčkom! (video)

Izvor: Scandal.rs, 17.Maj.2017, 11:00

Ivana Selakov u nedelju uveče održala je svoj prvi solistički koncert u Brčkom na stadionu malih sportova “Blatuša”. Ivana je u Brčkom pevala povodom manifestacije “Proleće u gradu” a imala je i goste na koncertu! Pevačica je pevala pred više hiljada ljudi. Kakvu dramu Ivana preživljava...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.