OPROSTILA, ALI NE MOŽE DA ZABORAVI: Emotivni momenat Maje Kovačević - Sasula Aleksandri sve u LICE!

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Nov.2022, 19:11

OPROSTILA, ALI NE MOŽE DA ZABORAVI: Emotivni momenat Maje Kovačević - Sasula Aleksandri sve u LICE!

Zadala joj novi udarac

Za vreme raspodele budžeta, ovonedeljni vođa, Maja Kovačević, dodelila je Aleksandri Momčilović mali budžet i tom prilikom otkrila da ne može a zaboravila njene reči.

- Ti si divna devojka koja je na putu da postane ono što će postati i pokazati se u pravom svetlu sa godnima koje dolaze. Ja sam tebi oprostila, ali ne mogu da ti zaboravim reči koje si mi rekla u lajvu. Mi imamo korektan odnos, protiv tebe nemam ništa. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Želim da ti dam mali budžet, ali sa namerom da bude možda bolje - rekla je Maja.

Srednji budžet dobio je Ivan Dragić.

- Shvataš zašto sam joj dala mali, a tebi hvala na jasnom izjašnjavanju. Moje mišljenje o tebi je top, ti si mi top dečko. Umerenost, neagresivnost, top ponašanje prema devojci i prema prijateljima - govorila je ona.

- Ti i ja imamo lep odnos, tako će ostati. Hvala na srednjem budžetu, ne bih se naljutio ni da je mali - rekao je Ivan.

Detaljnije možete pogledati u videu ispod.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.