OPLJAČKANA KUĆA NAŠE POPULARNE PEVAČICE: Oglasila se folkerka - otkrila DETALJE! Evo šta se DESILO!

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Jan.2020, 16:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OPLJAČKANA KUĆA NAŠE POPULARNE PEVAČICE: Oglasila se folkerka - otkrila DETALJE! Evo šta se DESILO!

Sve je rekla!

Nadu Topčagić poterao je maler na samom početku 2020. godine! Iako je otputovala na Taru kako bi odmorila posle novogodišnjih i božićnih praznika, kao i brojnih snimanja emisija, sve joj je preselo - odmor će nakratko morati da prekine jer su joj opljačkali kuću u Crnoj Gori!

Kako navodi "Pink.rs", jedna u nizu obijenih kuća pripada i popularnoj pevačici.

- Opljačkali su nekoliko kuća, između ostalih i Nadinu. Ulazna vrata su obijena, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << bila je policija, sve su zapisali. Očigledno je serijska pljačka u pitanju, ali ne zna se još uvek šta su sve odneli i kolika je šteta - ispričao je izvor za "Pink.rs", a pevačica se odmah oglasila povodom ovoga.

- Ništa strašno, javljeno nam je da su nam obili ulazna vrata... Ne samo nama, nekoliko kuća u Ribarskom zalivu je obijeno. Ja ne znam ništa šta je i da li je odneseno, javili su nam samo da su nam obili vrata. Taj prijatelj koji nam je javio, ja sam mu rekla da uđe, da vidi šta je, kako je, kaže on:"Neću ja da ulazim tu". Pošto se bavi stolarijom, vrata nam je zamenio, dok mi ne dođemo, i to je to - rekla je Nada za "Pink.rs" i dodaje da ne veruje da je pričinjena znatna materijalna šteta.

- Ne verujem da je ništa odneseno, iskreno ne verujem... Moramo sad ići dole da vidimo kakva je situacija. Mislim da nije ništa ozbiljno, pretpostavljam da su neki beskućnici koji su naišli. Dole nemaju ni šta da odnesu, jedino da naprave neku šteticu, premetačinu... To su verovatno neki beskućnici. Pića je bilo tamo, verovatno su piće odneli, sto posto, to su moje sad pretpostavke. Onaj čovek što je provirio, ušao i kaže:"Sve stoji na mestu".

Na kraju razgovora priznala je da ne zna kakvo će stanje "dole" zateći, ali da uopšte neće da se potresa.

- Ne mogu da se sekiram, ne interesuje me. To su takve sitnice, vidite šta se sve dešava... To je zrno peska u moru. Sve nek je, samo da nije bolest - u svom stilu, s osmehom na licu, završava Nada.

BONUS VIDEO: FOLKERKI SE SVI SMEJALI: Peh usred nastupa - "Ne može on mene da zeza, j**aću mu kevu!" (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.