OPLJAČKAN MILAN MILOŠEVIĆ: Voditelj nakon napada ne dolazi sebi - DRAMA se odvila u sekundi!

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Avg.2023, 08:37

OPLJAČKAN MILAN MILOŠEVIĆ: Voditelj nakon napada ne dolazi sebi - DRAMA se odvila u sekundi!

Nije prva neprijatnost koja ga je zadesila...

Voditelj Milan Milošević već neko vreme uživa u Crnoj Gori, gde puni baterije, ali nedavno mu se dogodila neprijatna situacija, zbog koje je preživeo ozbiljan stres.

Ono što je Milana zadesilo jeste krađa. Voditelju je ukraden mobilni telefon, što ga je u prvi mah izbezumilo i zabrinulo.

U noćnom klubu su mu maznuli telefon sa stola, nikome nije jasno kako se to dogodilo i kako su to uspeli. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Milan se strašno iznervirao, jer svašta ima u telefonu. Toliko je bio u panici, da je potegao razne veze, kako bi povratio svoj telefon - priča očevidac, koji govori o napadu na voditeljevu imovinu.

Voditelj je, inače, skoro celo leto proveo u Budvi, a kad je našu zemlju zahvatilo strašno i jako nevreme njemu je nastradala fasada na kući.

Led je napravio veliku štetu, što ga je iznerviralo, a samo nekoliko dana kasnije i Budvu je zadesila oluja, a Milošević je usnimio poplavu ispred svog apartmana.

Ovo nije prva neprijatna stvar koja ga je zadesila na letovanju. Kako se pisalo, voditelj je opljačkan, a dobijao je i pretnje.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.