OPLELI PO ZORICI MARKOVIĆ! Mensur nastavio da prebacuje Mini, pa OTKRIO šta mu je PEVAČICA rekla za nju!

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Feb.2020, 17:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OPLELI PO ZORICI MARKOVIĆ! Mensur nastavio da prebacuje Mini, pa OTKRIO šta mu je PEVAČICA rekla za nju!

Razmatrali sve!

Mina Vrbaški i Mensur Ajdarpašić danas su razgovarali u dvorištu velelepnog imanja, a jedna od njihovih tema za razgovor bila je Zorica Marković.

- Ja smatram da nas Zorica komentariše kako nas komentariše, to ne utiče dobro na mene. Ali svesna si da se nigde sa njom ne slažem, ne daj Bože da se ispostavi da priča istinu. Trenutno se ne slažem sa tim njenim izlaganjem kad smo mi u pitanju. Za ono što je rekla "Mrtva za mene"... - rekao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je Mensur.

- Ja sam to rekla zbog tebe najviše. Juče sam pukla i rekla više stvari koje nisam mislila - rekla je Mina.

- Ti uopšte nisi podizala loptu za Zoricu, samo si je prekrižila. Mislim da ona nije toliko zlonamerna prema tebi. Znaš ti šta je sve meni ona rekla za tebe, svakog tvog momka mi je pomenula, šta ste radili, meni je svašta rekla šta je bilo i ti imaš pravo da budeš ljuta. Ja ne znam ovde ko ti misli dobro, ko ti misli loše, ne mogu to da provalim. Ali da bi svi voleli da ti radiš neke stvari koje njima odgovaraju, to vidim. Vidi sama, otprilike proceni koliko smeš - rekao je Mensur.

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.