OPLELI PO MAJI I CARU: Mensur i Janjuš svojim nastupom poslali BRUTALNU poruku bivšim zadrugarima

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Okt.2023, 10:07

OPLELI PO MAJI I CARU: Mensur i Janjuš svojim nastupom poslali BRUTALNU poruku bivšim zadrugarima

Izdominirali na sceni, pa u stilu progovorili o značenju pesme...

Nakon prvog nastupa na "Elitoviziji", voditeljke Ana Radulović i Ivana Šopić porazgovarale su sa takmičarima u bekstejdžu. Ana je prišla Marku Janjuševiću Janjušu i Mensuru Ajdarpašiću, koji izvode pesmu "Supermen", koju pevaju Dino Merlin i Željko Joksimović.

- Zbog čega "Supermen"? - pitala je Ana Radulović.

- Ličimo na supermene - odgovorio >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je Janjuš.

- Delujemo, podsećamo - dodao je Mensur.

- Samo kad skine masku - rekao je bivši košarkaš.

Podsećamo, ova pesma vezana je za odnos Maje Marinković i Filipa Cara koji su se poistovećivali sa ovom numerom u "Zadruzi", ali i na društvenim mrežama. Tako se zaključilo da su ovim javno isprovocirali bivše učesnike rijalitija

Maja Marinković je za vreme učestvovanja u "Zadruzi" imala kratku aferu sa Mensurom, dok je njen odnos sa Markom Janjuševićem Janjušom ispraćen tokom celog takmičenja.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.